XXI. Mikulás Kupa

XXI. MIKULÁS KUPA SIMÁNDYS INDULÓI ÉS EREDMÉNYEI

Iskolánk közel 60 fővel képviseltette magát a XXI. Mikulás Kupán. A rangos versenyen az indulók között voltak „profik”, akik egyesületi tagként – úszó, vagy triatlon klubokban hetente többszöri edzésen vesznek részt -, és voltak teljesen amatőrök, akik a heti egy úszásóra eredményeképpen életükben először indultak ilyen megmérettetésen.

A legkisebbek között, a 2006 -os korosztályban Maczó Levente lett a legjobb. Gyorsúszásban és mellúszásban
3. helyen végzett, hátúszásban 5. helyezést ért el.

A 2005 -ben születettek között gyorsúszásban Demény Eszter 5. lett. Ebben a versenyszámban indultak: Vereszki Melinda, Dankovics Dominika, Juhász Kamilla, Sinkó Melinda.
A fiúk között Váradi Marci érte el a legjobb eredményt, . helyezést, de Varjas Gábor, Kiszel Kolos, Szabó István, Balázs Bence, és Demeter Ádám is nagy igyekezettel úszott.

Hátúszásban a simándysok között szintén Demény Eszter lett a legjobb, de Dankovics Dominika, Vereszki Melinda, Juhász Kamilla, Kókai Edit Boglárka, Szabó Kinga, és Sinkó Melinda is dicséretet érdemel.
A fiúknál Varjas Gábornak sikerült legjobban ez a versenyszám, de indultak még: Szabó István, Váradi Marci, Tábori Dániel, és Balázs Bence.

Mellúszásban 
a simándysok közül kevesen vállalták a megmérettetést: Vereszki Melinda és Varjas Gábor az erős mezőnyben 9., Dankovics Dominika a 10. lett.

A 2004 -es korosztályban a gyorsúszásban Győrfi Zsófia 6., de Vágó Réka, Kaszás Lilla, Kiss Csenge, Sárközy Lina, Molnár Réka, a fiúk között Konyári Csanád, és Bakon Zoltán is indult.

Hátúszásban Vágó Réka, Győrfi Zsófia, Rapai Virág, Végh Dorottya, Sárközi Lina, Papp Gréta, Kaszás Lilla, és Molnár Réka, Konyári Csanád, Bakon Zoltán, Visnyei Bendegúz és Légrády-Simon András versenyzett.

Mellúszásban Győrfi Zsófia 6. helyezett lett . Kiss Csenge, Németh Kinga, a fiúknál Konyári Csanád, és Bakon Zoltán küzdött a minél jobb helyezésekért.

A 2004-es korosztály legeredményesebb simándys versenyzője Molnár Bálint, aki gyorsúszásban 2. helyezést, hátúszásban 3. helyezést és mellúszásban 5. helyezést szerzett.

2003-as korosztály gyorsúszásában Zámba Fanni a 2., Vereszki Nóra az 5., Szauter Rebeka a 6. helyen végzett. Kismarton Réka, Salah Laonar Silia, és Kenesei Sára indult még a lányoknál, a fiúk közül Vas Levente lett a legjobb, de Pesztericz Márton, Farkas Gábor, Nagy Barnabás és Mátó Erik is nagy igyekezettel szelte a habokat.

Hátúszásban Vereszki Nóra 3., Zámba Fanni 5. lett. Őket követték: Szauter Rebeka, Kovács Lili, Kismarton Réka, Kenesei Sára, Kovács Nikoletta Hajnalka, és Csordás Petra Judit, a fiúknál Pesztericz Márton, Nagy Barnabás, és Patai Szabolcs.

Mellúszásban Zámba Fanni és Vas levente 6. helyezett lett, Vereszki Nóra, Pesztericz Márton, Balla Judit, Forró Kende, és Nagy Barnabás versenyzett még.

Pillangóúszásban Zámba Fanni a 2., Kismarton Réka a 4. Vereszki Nóra a 7. helyen ért célba.

2002-es korosztály gyorsúszásában Józsa Bernadett és Juhász Benedek 6. lett. Dankovics Dorina, Fodor Samu, Vajvoda Bálint, Orlovity Patrik, Urbán Dominik, Sárközi Boróka, Gáspár Csaba Máté, és Benedek Mátyás képviselték még a Simándyt.

Hátúszásban Juhász Benedek 5. helyet szerzett, de jól úszott még Dankovics Dorina, Orlovity Patrik, Fodor Samu, Józsa Bernadett, Urbán Dominik, Vajvoda Bálint és Sárközy Boróka is.

Mellúszásban Fodor Samu 6. helyezése volt a legjobb. Juhász Benedek, Dankovics Dorina, Józsa Bernadett, Vajvoda Bálint, Schlekmann Cintia, Orlovity Patrik, és Urbán Dominik indult még ebben a számban.

Pillangóúszásban Dankovics Dorina 4. helyezést ért el, rajta kívül a lányoknál csak Józsa Bernadett versenyzett. A fiúknál pedig Juhász Benedek (7.), Fodor Samu, Vajvoda Bálint, és Urbán Dominik vállalta a legnehezebb számban a megmérettetést.

A legtöbb gyereket indító iskolának járó kupát a Simándy József Általános Iskola kapta.

Gratulálunk a helyezetteknek és mindenkinek, aki vállalta a versenyt, a megmérettetést!

Jávor Mária
testnevelő

ISKOLAI NYITVATARTÁS

Általános Iskola: 7:00 – 18:00

Művészeti Iskola: 12:00 – 20:00

TELEFONOS ELÉRHETŐSÉG

TITKÁRSÁG

06-30/670-4480
06-28/470-390
GAZDASÁGI IRODA
06-30/295-2997
ÉTKEZÉS LEMONDÁSA
06-20/293-4460

Simándy József Általános Iskola és AMI (Ált. Isk.)

Simándy József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola (AMI)

Intézményünk fenntartója

Dunakeszi Tankerületi Központ

Cím: 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 4.
Központi telefon: +36 (27) 795-206
E-mail: dunakeszi@kk.gov.hu
Honlap: https://kk.gov.hu/dunakeszi
Adatvédelmi tisztviselő: adatvedelem.dunakeszi@kk.gov.hu
Integritás tanácsadó: https://kk.gov.hu/tajekoztato-anyagok45

A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények intézésének rendje.

Facebook csoportunk

Határtalanul

Hírkategóriák